![]() |
Хочу вступить ваш клан!
Хочу вступить ваш клан! :) Я с України .,:cool: Меня звати Ярослав мені 16 років. Навчаюсь на першому курсі Мед.Інститута.
Цікавлюся психологія, політика,музика, кіно, комп`ютерними іграми. Нелюблю Великого Суслика!:mad: :mad: Хочу всупити у ваш клан тому що я Патріот ,Українець І я маю 5 левел!!!:) :) :) |
Возьіть мене в свій клан??
Мене звати Андрий живу я в Одесі.Навчаюсь у школі в 10 класі і я дуже хочу війти у ваш клан бо це один клан в якому тільки українці.Я вже маю 5 левел,ну я незнаю як вступити вцей клан:confused: :confused: !!
|
http://patriots-haddan.jino-net.ru/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=80
|
Всем привет я Саша мне 11 лет я из Киева.Хочу именно в етот клан поскольку думаю што ето правильно служыть клану моей страны.Я хоть и пятый лвл но ето не важно поскольку я шахтери цэлый день сижу в шахте,часть ресурсов буду оддавать в клановый магазин[если он есть].Надеюсь вы меня возмете.
|
Цитата:
Приём с 6-ого левела |
Я Валерия,я из Сум,мне 18 лет..я пока 5 левел..но сегодня-завтра возьму 6..очень хочю в ваш клан))):p
|
Заранее извините за оффтоп... Граждане поступающие, отсыпьте немного? Я давно так не смеялся :D
|
Часовой пояс GMT +4, время: 13:11. |