![]() |
|
Беседка Беситесь на здоровье! Общайтесь на любые темы, в том числе, не касающиеся Хаддана! |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме |
|
||||
|
||||
![]() Robert Tepper - No Easy Way Out (ROCKY BALBOA)
|
||||
|
||||
![]() Slipknot - Duality
|
|
|||
|
|||
![]() Ultima Thule - Johnny Rebel
|
|
||||
|
||||
![]() Blind Guardian - Thorn
Моргните глазом и мир, который вы увидите, не существовал, когда вы закрывали его. Поэтому... единственно возможное состояние ума - удивление. Единственно возможное состояние сердца - восторг... Сейчас - есть идеальный момент. Будь счастлив этим. - и какой он? - он был... большой. добрый. в костюме из золотых слитков... с пятнами горчицы на рубашке (с) |
|
|||
|
|||
![]() Simple Plan - Take my hand
*...Take my hand tonight Let's not think about tomorrow Take my hand tonight We could find some place to go Cause our hearts are locked forever And our love will never die Take my hand tonight One last time...* |
|
||||
|
||||
![]() Акула - Такая любовь
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Alkaline Trio - Mercy me
|
|
|||
|
|||
![]() Within Temptation - What have you done
Последний раз редактировалось BattleGrounger, 13.03.2008 в 18:06. |
|
||||
|
||||
![]() Adema - Do you hear me
*Are you looking down on me right now? I feel your presence beem down Watching you get ill, it changed our lives Your hand went limp and we cried I didn't realize you had to go Emotionless overflow I wish I had the chance to tell you I'm so sorry Do you hear me pray to you? I'm thinking of you Do you hear me pray to you? I'm thinking of you* |
|
||||
|
||||
![]() Pain - Shut Your Mouth
![]()